tag:blogger.com,1999:blog-65969691397196085.post5317232067281620401..comments2023-12-23T08:57:26.677+01:00Comments on Kuchnia bez alergii: Jabłecznik bez glutenu, jaj i mlekaUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-65969691397196085.post-82910528719731289342014-02-03T16:45:15.599+01:002014-02-03T16:45:15.599+01:00My również nie możemy mąki kukurydzianej. Zamiast ...My również nie możemy mąki kukurydzianej. Zamiast niej używamy mąki jaglanej, gryczanej, ryżowej bądź ziemniaczanej;)karlanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-65969691397196085.post-25789762746585366152013-12-03T10:00:04.847+01:002013-12-03T10:00:04.847+01:00Witam.
Wspanialy website !
Mam male pytanie : czy...Witam.<br />Wspanialy website ! <br />Mam male pytanie : czym mozna zastapic make kukurydziana ? Nie moge jesc maki kukyrydzianej wiec jestem w znaku zapytania poniewaz duzo przepisow podajesz z ta wlasnie maka. Dziekuje ! <br />KatarzynaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-65969691397196085.post-84674571094632270592013-11-25T15:51:08.365+01:002013-11-25T15:51:08.365+01:00Można pominąć, nie dajemy wówczas soku pomarańczow...Można pominąć, nie dajemy wówczas soku pomarańczowego. A można też zastąpić np. pomarańczową galaretką, rozpuszczoną wedle przepisu na opakowaniu, z ćwierć porcji. Justynahttps://www.blogger.com/profile/00204709560163007072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-65969691397196085.post-37555622809497430332013-11-23T17:01:03.653+01:002013-11-23T17:01:03.653+01:00A co zamiast agaru???;)A co zamiast agaru???;)karolinanoreply@blogger.com