tag:blogger.com,1999:blog-65969691397196085.post620629181058595099..comments2023-12-23T08:57:26.677+01:00Comments on Kuchnia bez alergii: Zapiekanka ze schabem w sosie z kaszy jaglanejUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-65969691397196085.post-66177494925882685712014-01-27T15:02:32.666+01:002014-01-27T15:02:32.666+01:00A, zapomniałam o soku z cytryny. Koniecznie! Ile? ...A, zapomniałam o soku z cytryny. Koniecznie! Ile? To zależy od wrażliwości kubków smakowych. Od łyżeczki wzwyż.Justynahttps://www.blogger.com/profile/00204709560163007072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-65969691397196085.post-50789734192267843482014-01-27T14:25:21.810+01:002014-01-27T14:25:21.810+01:00Chcąc zrezygnować z majonezu zwiększyłabym ilość k...Chcąc zrezygnować z majonezu zwiększyłabym ilość kaszy o 2 łyżki i odrobinę wywaru/rosołu. Do tego trochę więcej soli i czosnku. Powinno być OK. Można dodać łyżeczkę musztardy jeśli wchodzi w grę. Majonez dodaję do smaku. Można go pominąć doprawiając bardziej kaszę. <br />Justynahttps://www.blogger.com/profile/00204709560163007072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-65969691397196085.post-73573768838400457582014-01-27T13:23:58.911+01:002014-01-27T13:23:58.911+01:00Co można zastosować zamiast majonezu?Co można zastosować zamiast majonezu?agatanoreply@blogger.com